Hovedsiden
 Bilder
 Banen
 Styret/Komiteer
 Påmelding
 Kontakt info
 Linker
 Årskontroll
 Treninger
 Løp
 Funksjonærer
 Arkiv 06
 Arkiv 07
 Arkiv 08
 Arkiv 09
 Arkiv 10
 Arkiv 11
 Arkiv 12
 Arkiv 13
 Arkiv 14
 Arkiv 15
 Arkiv 2016
 Arkiv 2017
 Adelskalender
 Grasrotandelen
 Kongen og Knekten
 Bli Medlem
 Overnatting
 Bilcross.no Cup
 Politiattest
 Sør Vestcup
 NM RALLYCROSS 2018


Talent konkurranse for juniorer

Les mere om talent konkurransen for juniorer her: http://bilsport.no/nyheter/pressemeldinger-nbf/talentkonkurranse-for-unge-bilcrossf%c3%b8rere/

NB Vi oppfordrer dere mellom 15 og 18 til å delta på denne.

 

PRESSEMELDING

TIL REDAKSJONEN

MANDAG 10. MARS 2008  

 

 

Bilcross Junior Challenge:

Talentkonkurranse for unge bilcrossførere

 

 

Nå skal Norges beste bilcrosstalent kåres. Bilsportforbundet lanserer talentkonkurransen Bilcross Junior Challenge, og premien er en fullrigget bilcrossbil.

 

Bilsportforbundet har allerede sin etablerte konkurranse ”Bilsporttalentet”, men har erfart at denne ikke liten grad har klart å favne de mange bilcross-juniorene. Derfor vil man nå gjøre noe med dette, og i samarbeid med NMK Elverum, lanserer NBF Bilcross Junior Challenge.

 

Bilcross-juniorene, som er fra 15-18 år, må melde seg på konkurransen. Påmeldingsfristen er 13. april, og en jury vil plukke ut 10-12 kandidater som skal møtes til en finale. I finalen skal de testes i tre forskjellige praktiske kjøreøvelser. De skal kjøre bilcross med henholdsvis forhjulsdrift og bakhjulsdrift i tillegg til gokart. I tillegg skal de gjennom et intervju med juryen. Finalen avholdes på Starmoen Motorbane på Elverum 12. mai.

 

Juryen som skal kåre vinneren består av meritterte og godt kjente bilsportsnavn. NBFs sportsjef Holm Jacob Matheson, leder av NBFs bilcrosseksjon Arild Sønsterud, Per Engseth, John Haugland, Sveinung Bieltvedt og Henning Isdal utgjør juryen.

 

Hovedpremien er en nyrigget Saab bilcrossbil, og vinneren forplikter seg til å stille med denne bilen i juniorlandsfinalen som arrangeres på Starmoen 26. juli. Bilen er utstyrt med topp sikkerhetsutstyr som avansert racingstol og seks punkts sikkerhetssele, gitt av Kollevold Rallyimport og dekk gitt av Yokohama. I tillegg til bilen, gir NMK Elverum et gavestipend på 5000 kroner til vinneren.

Kollevold Rallyimport, Yokohama, NMK Elverum, TV Media AS og motorsportsavisen Racing er NBFs samarbeidspartnere i Bilcross Junior Challenge.


Mer informasjon og påmeldingsskjema finnes på NBFs nettside www.bilsport.no og www.motorsport.no.

[ Tilbake ]   Tips en vennTips   Utskriftsvennlig versjon av denne artikkelenUtskrift   Last ned som PDFPDF